Forside


Glæde

Glæde


Hvis ikke glæden er til stede, så er magien svær at finde. Vi hjælper dig med at se det specielle i dig og dine produkter, så du kan kommunikere stærkt. Det er afgørende for os, at vi bringer ideer, kant, arbejdsomhed og ikke mindst glæde.

Vores rejser


Vi har gennem årene produceret masser af rejsestof til blandt andet det trykte magasin check-in Billund.

Hvis ikke du selv går op tingene, hvorfor skulle alle andre så synes, at det du laver er fantastisk? Derfor prøver vi at optimere tingene i samråd med ikke bare vores kunder, men trækker også på et stort netværk af gode samarbejdspartnere. Det giver mulighed for at gode folk samles i smuk forening.

Din virkomhed laver det samme i dag, som den gjorde i går, og som den højst sandsynligt gør i morgen. Alligevel er der unikke ting, som kan fremhæves, og derfor handler det om at bringe de kvaliteter i spil. Vi lytter til dine ønsker, men er heller ikke bange for at byde ind med nyt - og nogle gange provokere en anelse.

Du behøver ikke være racerkører, for at vi kan sætte fart på dine budskaber. Vi sætter os grundigt ind i din situation, og efterfølgende designer vi kommunikationen derefter - som for Kevin Rossel, der hamrer afsted med 200 i timen på både danske og internationale racerbaner.  Det er nu engang bare sjovere med lidt smæk på.

5

Pressehåndtering


Vi er vant til arbejde med både landsdækkende og mere lokale medier.